Ще один варіант приготування кабачкових оладок, але виходять вони не солоними, а солодкими. Таке блюдо стане смачним доповненням до чаю, оладки можна полити варенням, медом або згущеним молоком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст. л.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Розпушувач для тіста ½ ч. л.
- Сіль 2 гр.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
- До кабачкової маси додайте яйце, борошно, розпушувач для тіста, цукор і сіль, перемішайте.
- За консистенцією тісто нагадує дуже густу сметану.
- Смажте оладки на рослинній олії з обох сторін до золотистого кольору.
- Подавайте оладки, трохи остудивши. Можна доповнити їх сметаною, ягодами, медом або варенням.
Смачного!