Як приготувати солодкі оладки з кабачків на десерт?

Ще один варіант приготування кабачкових оладок, але виходять вони не солоними, а солодкими. Таке блюдо стане смачним доповненням до чаю, оладки можна полити варенням, медом або згущеним молоком.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
  • До кабачкової маси додайте яйце, борошно, розпушувач для тіста, цукор і сіль, перемішайте.
  • За консистенцією тісто нагадує дуже густу сметану.
  • Смажте оладки на рослинній олії з обох сторін до золотистого кольору.
  • Подавайте оладки, трохи остудивши. Можна доповнити їх сметаною, ягодами, медом або варенням.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь