Хочете урізноманітнити домашні заготовки на зиму? Приготуйте мариновані кабачки з огірками. Частування вийде хрустким і неймовірно смачним. Його можна подавати як холодну закуску або на додаток до м’ясних або рибних страв.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Огірок 400 гр.
- Часник 2 зубці
- Кріп 2 парасольки
- Листя смородини 2 шт.
- Листя хрону 2 шт.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% 3 ст. л.
- Кислота ацетилсаліцилова 2 таблетки
- Вода 3 ст.
Кроки
- Промиваємо і стерилізуємо банки. На дно викладаємо парасольки кропу і свіже листя.
- Далі додаємо часник і викладаємо кружечки кабачка до середини тари.
- Другу половину заповнюємо товстими кружечками огірка.
- Кладемо в наповнені банки роздроблені таблетки.
- Далі вливаємо оцет і всипаємо сіль з цукром.
- Заливаємо заготовки окропом, закриваємо кришками, перевертаємо і даємо охолонути при кімнатній температурі.
- Оригінальне частування з кабачків і огірків готове. Можна ставити на зберігання!