Як смачно запекти шматочки гарбуза з яблуками?

Як смачно запекти шматочки гарбуза з яблуками

Гарбуз – універсальний овоч, з якого можна приготувати все: починаючи від супів і закінчуючи незвичайними десертами. До того ж, цей овоч насичений корисними речовинами, які підвищують імунітет і допомагають організму виводити токсини. Сьогодні приготуємо небанальне блюдо з запеченого гарбуза з яблуками і медом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Готуємо продукти: зважуємо і відрізаємо від гарбуза шматочок, відповідний за вагою, очищаємо. Горішки також “звільняємо” від твердої оболонки.
  • Яблука ретельно промиваємо, знімаємо шкірку і нарізаємо невеликими кубиками. Шматок гарбуза ріжемо на тонкі пластинки приблизно 2 на 2 сантиметри.
  • Деко встеляємо фольгою і в один шар викладаємо помаранчеві пластинки, зверху скроплюємо двома столовими ложками води, щоб уникнути пригару.
  • Відправляємо в духову шафу на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після закінчення часу виймаємо і рівномірно посипаємо корицею.
  • Після, на деко засипаємо яблучні кубики і знову відправляємо в духовку ще на 20 хвилин.
  • Запечений гарбуз з яблуками розкладаємо по глибоких порційних піалах, поливаємо медом і зверху посипаємо волоськими горіхами.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь