Смачний і апетитний суп з фрикадельками люблять і дорослі, і діти. Його можна подавати до обіду разом з хлібом, приготуйте блюдо з фрикадельками з м’яса індички. Так ви зробите частування менш жирним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Фарш з індчки ½ кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Горошок зелений 50 гр.
- Петрушка корінь за смаком
- Любисток за смаком
- Зелень 1 пучок
- Лист лавровий 2 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- На дно каструлі викладаємо корінь петрушки, любисток і верхні листочки ріпчастої цибулі.
- Заливаємо спеції водою і варимо до їх розм’якшення. Після витягаємо з бульйону.
- В цей час підготуємо інші інгредієнти. Овочі та зелень промиваємо, очищаємо.
- Дрібно нарізаємо картоплю, моркву, перець, томати і зелень. Опускаємо їх в каструлю, всипаємо зелений горошок.
- Фарш з індички вимішуємо з яйцем, сіллю і меленим перцем.
- З отриманої маси руками ліпимо невеликі акуратні кульки.
- До відварених овочів додаємо лаврове листя.
- Далі сюди акуратно опускаємо м’ясні кульки. Варимо блюдо до їх готовності.
Ароматний суп з фрикадельками з індички готовий.