М'ясний горіх зі свинини
2 год 10 хв6
Хто і чому назвав м’ясний горіх саме горіхом? Ніхто вже не згадає, але сама назва, швидше за все, стосується саме кокоса. Під час готування м’ясо дуже туго стягується...
Як засолити сало в розсолі
15 хв10
Якщо ви не любите сало, можливо, ви просто не знайшли свій рецепт. Розповім, як це було зі мною і моїми рідними. У моїй родині цей продукт дуже люблять....
мужужі грузинський холодець
3 год 30 хв10
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких...
паштет з червоної риби
15 хв6
Класичне поєднання червоної риби і вершкового сиру підкорило вже багато сердець. Я ж пропоную приготувати паштет на основі цих інгредієнтів. Є 5 хвилин і мінімальний набір продуктів?
оселедцеве масло з морквою
30 хв8
За радянських часів вибір делікатесів був обмеженим. Ось люди самі придумували всякі смачні і недорогі страви. Домашнє оселедцеве масло з морквою було однією з найпопулярніших закусок в СРСР.
20 хв6
Минулої п’ятниці гостювала у двоюрідної кузини. Панночка не товариська, тому бачимося ми рідко. Однак кожен візит до неї для мене справжнє свято. Адже кузина вміє готувати з фантазією....
30 хв8
Готуємо закуску кали з сиру з начинкою рецепт.
Террін зі свинини з сухофруктами
50 хв8
Починаємо готуватися до Нового року – оновлена добірка святкових рецептів вже висить на головній сторінці блогу, буду потихеньку постачати вас новими рецептами. Почну з холодної закуски –