Зелений борщ у мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. З його допомогою ви отримаєте неймовірно смачну, ароматну та поживну страву для всієї родини. Рекомендуємо спробувати.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 300 гр.
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Щавель 100 гр.
- Кріп подрібнений 4 ст.л.
- Куряче яйце 3 шт.
- Томати у власному соку 200 гр.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль по смаку
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Спеції та Приправи по смаку
- Рослинна олія 4 ст.л.
- Вода 2.5 л.
Кроки
- Свинину попередньо розморожуємо, промиваємо і розрізаємо на шматки.
- Включаємо мультиварку в режимі для смаження. Вливаємо олію і обсмажуємо м’ясо 10 хвилин, додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще стільки ж.
- Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо її невеликими кубиками.
- Перекладаємо картоплю до обсмажування. Вливаємо воду, додаємо сіль до смаку. Готуємо 1 годину в режимі для супів.
- У цей час пропускаємо через м’ясорубку томати у власному соку. З’єднуємо їх на сковороді з томатною пастою, сіллю та цукром. Кип’ятимо близько 5 хвилин.
- Подрібнюємо щавель та решту зелені.
- Через 40 хвилин готування супу, відправляємо до нього томатну масу і зелень.
- Відварюємо яйця, очищаємо їх і подрібнюємо.
- Викладаємо яйця в суп. Чекаємо на завершення програми.
Апетитний зелений борщ у мультиварці готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!