Як приготувати булочки Сінабон з шоколадом і корицею

булочки Сінабон з шоколадом і корицею

Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним смаком і непередаваним ароматом кориці – такі булочки підкорять будь-якого любителя шоколаду. У процесі приготування він тане, що робить булочки ще більш соковитими.

Можете вибрати будь-який шоколад на ваш смак. Однак найбільш ефектним ласощі вийдуть, якщо для начинки ви змішаєте темний і молочний шоколад, а прикрасите молочним і білим.

Інгредієнти
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Візьміть молоко (воно повинно бути теплим) і змішайте його з дріжджами – важливо саме дріжджі вводити в молоко, а не навпаки. Залиште настоятися.
  • В окремій склянці або будь-який іншій зручній ємності з’єднайте яйця з цукром і збийте міксером до однорідності.
  • Потім туди ж відправте вершкове масло і знову пробийте міксером.
  • Після цього до яєць з цукром і маслом додайте вийшовшу опару і знову перемішайте міксером.
  • До просіяного борошна додайте сіль і гарненько все змішайте.
  • Після цього перелийте туди яєчну суміш і зробіть тісто – спочатку ложкою, потім руками. Воно повинно вийти досить м’яким і еластичним.
  • Викладіть тісто в змащену маслом ємність, чим-небудь накрийте і залиште на 30-40 хвилин в теплому місці.
  • Тим часом змішайте цукор з корицею. Подрібніть шоколад в стружку.
  • Тісто, яке до того часу підніметься, обімніть руками і розкачайте в досить великий і тонкий пласт.
  • Розтопіть вершкове масло. Рясно промажте ним всю поверхню. Потім посипте цукром з корицею, після – подрібненим шоколадом.
  • З найбільш довгої сторони пласта поверніть рулет. Відріжте кінці.
  • Сам рулет розділіть на рівні частини товщиною приблизно близько 2-3 сантиметрів.
  • Покладіть булочки в форму для випікання зрізом вгору і готуйте на 180 градусах близько 25 хвилин.
  • Розтопіть шоколад і полийте ним готові гарячі булочки Сіннабон з корицею. Додатково можна прикрасити розтопленим білим шоколадом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь