Хрусткі кабачки в маринаді з кетчупом на зиму

мариновані кабачки в томатній пасті

Цікавий спосіб маринування кабачків на зиму – в кетчупі. Овочі в банці залишаться хрусткими, але при цьому придбають насичений кисло-солодкий смак. Яскраве частування стане улюбленою закускою на вашому столі.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Промиваємо і стерилізуємо банки звичним для вас способом. На дно тари викладаємо парасольки кропу і листочки.
  • Миємо кабачки і ділимо їх на рівні по товщині півкола.
  • Шматочки овоча щільно викладаємо в банки. Сюди ж кладемо часник і горошини перцю.
  • Заливаємо вміст окропом і залишаємо на 10 хвилин.
  • Через деякий час зливаємо рідину і з’єднуємо її з цукром, сіллю і томатною пастою. Варимо суміш дві хвилини і розмішуємо.
  • Вливаємо томатний маринад в банки і відразу ж додаємо оцет.
  • Стерилізуємо заготовки 10 хвилин в каструлі з киплячою водою. На дно рекомендується класти рушник.
  • Далі банки закриваємо кришками, даємо повністю охолонути.
  • Хрусткі кабачки в томатному соусі готові. Можна ставити на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь