Дуже смачна кабачкова ікра з майонезом і кетчупом на зиму

Соковита і апетитна кабачкова ікра виходить з додаванням майонезу і томатної пасти. Таке частування легко заготовити на зиму. Радуйте себе і рідних смачною закускою в будь-який час року.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Промиваємо і очищаємо кабачки.
  • Також чинимо і з ріпчастою цибулею.
  • Прокручуємо інгредієнти через м’ясорубку.
  • Підготовлену масу відправляємо в каструлю з товстим дном і ставимо на слабкий вогонь.
  • Доповнюємо заготовку майонезом.
  • Далі вливаємо томатну пасту і рослинну олію. Додаємо сіль, цукор і спеції.
  • Розмішуємо вміст, кип’ятимо і млоїмо близько 1 години. Періодично помішуємо.
  • Розподіляємо частування по стерилізованим банкам, закриваємо їх кришками і даємо охолонути при кімнатній температурі.

Ароматна кабачкова ікра готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь