Ікра з кабачків з часником, як в магазині

Ікра з кабачків з часником, як в магазині

Пікантна і неймовірно ніжна закуска готується дуже просто, а результатом ви будете дуже задоволені. З сезонних овочів, таких як кабачок і морква, приправлених пекучим часником, виходить відмінне самостійне блюдо або ж доповнення до м’яса і птиці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Основу нашої ікри – кабачки, обполіскувати, обсушуємо, знімаємо товсту шкірку і натираємо на дрібній тертці.
  • Подрібнені кабачки перекладаємо в глибоку каструлю, вливаємо один стакан олії і ставимо на повільний вогонь – тушкувати.
  • З морквою чинимо таким же чином – подрібнюємо на тертці.
  • Відправляємо слідом за кабачками. Готуємо овочі приблизно 45-50 хвилин, не забуваючи часто помішувати для того, щоб майбутня закуска не пригоріла.
  • Після закінчення часу додаємо пасту з томатів – розмішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.
  • В отриману масу кладемо дві-три ложки майонезу, сіль, цукровий пісок і продовжуємо готувати ще 20-25 хвилин.
  • За кілька хвилин до того, як ми будемо знімати каструлю з вогню – додаємо часник, пропущений через прес.
  • Даємо кабачкової ікрі час охолодитися, перекладаємо в піали і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь