Щоб солянка в банках була хрусткою і яскравою за смаком, готуйте її з молодої білокачанної капусти. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші домашні закуски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1.5 кг.
- Помідор 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 500 гр.
- Морква 500 гр.
- Сіль 3 ст. л.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% 200 мл.
- Рослинна олія 200 мл.
Кроки
- Невеликі молоді качани капусти промиваємо під водою і дрібно шаткуємо.
- Після цього обробляємо інші овочі. Цибулю з морквою подрібнюємо будь-яким підходящим способом.
- Промиті помідори обробляємо на невеликі кубики. Плодоніжки видаляємо.
- Занурюємо всі інгредієнти в загальну каструлю з рослинною олією. Кип’ятимо вміст, доповнюємо сіллю з цукром і тушкуємо близько 40 хвилин. За 10 хвилин вливаємо оцет.
- Апетитна овочева солянка готова. Розливайте її по стерилізованим банкам, остуджуйте під ковдрою і несіть на зберігання в холодне місце.