Ароматні запечені яблука виходять з додаванням меду і кориці. Спробуйте приготувати простий і швидкий десерт за перевіреним рецептом. Солодкий продукт нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 4 шт.
- Мед квітковий 120 гр.
- Кориця 1 ч. л.
- Волоський горіх за смаком
- Цукрова пудра за смаком
Кроки
- Гарненько промиваємо яблука під водою. Зверху зрізаємо з них трохи шкірки.
- Далі гострим ножем акуратно виколупуємо серцевину.
- Розміщуємо підготовлені плоди в форму для випікання. У пророблені отвори вливаємо рідкий мед.
- Зверху рівномірно посипаємо корицею.
- Доповнюємо частування горіхами за смаком і ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.
Домашній яблучний десерт з медом і корицею готовий. Пробуйте!