Смачні яблука, запечені з медом і корицею

Ароматні запечені яблука виходять з додаванням меду і кориці. Спробуйте приготувати простий і швидкий десерт за перевіреним рецептом. Солодкий продукт нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Гарненько промиваємо яблука під водою. Зверху зрізаємо з них трохи шкірки.
  • Далі гострим ножем акуратно виколупуємо серцевину.
  • Розміщуємо підготовлені плоди в форму для випікання. У пророблені отвори вливаємо рідкий мед.
  • Зверху рівномірно посипаємо корицею.
  • Доповнюємо частування горіхами за смаком і ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.

Домашній яблучний десерт з медом і корицею готовий. Пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь