До обсмажених яєчних млинців додаються шинка, листя салату, огірки і консервована кукурудза. Потім все заправляється майонезом і добре перемішується. Виходить дуже смачний, ситний і простий в приготуванні салат, який порадує всю вашу сім’ю.
Інгредієнти
Порції: –+
- Шинка 200 гр.
- Листя салату 1 пучок
- Огірок 2-3 шт.
- Кукурудза консервована 1 банка
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Куряче яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Починаємо з приготування млинців. У відповідну ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо до них сіль за смаком, борошно і ретельно збиваємо виделкою або віночком, щоб не було грудочок.
- На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ній тонкі млинці з двох сторін.
- Перекладаємо яєчні млинці на тарілку, даємо їм охолонути і нарізаємо тонкою соломкою. Таким же чином нарізаємо свіжі огірки і шинку. З консервованої кукурудзи зливаємо сік.
- Листя салат ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і рвемо руками на невеликі шматочки. Зелень дрібно рубаємо ножем.
- Беремо відповідну салатницю, відправляємо туди яєчні млинці, шинку, кукурудзу, огірки, зелень і салат. Далі додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком, заправляємо майонезом, добре перемішуємо і подаємо до столу в якості закуски або самостійної страви.