Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви і ріпчастої цибулі. У літній сезон – це саме ходове блюдо, інгредієнти для якого завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не викличе ніяких труднощів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 250 гр.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень 10 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Часник 1 зубець
Кроки
- Кабачки помийте, натріть на тертці і перекладіть в миску.
- Моркву помийте, очистіть і натріть на тертці.
- Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.
- До овочів додайте борошно, яйце, подрібнений часник, сіль і мелений перець.
- Зелень помийте, порубати ножем, додайте в тісто і перемішайте.
- На розігріту сковороду влийте рослинну олію, викладіть тісто для оладок і смажте їх до золотистого кольору на помірному вогні.
Оладки виходять ніжними і соковитими, подавайте їх в гарячому вигляді.
Смачного!