М’ясний борщ з яловичиною в мультиварці

М’ясний борщ із яловичиною у мультиварці готується не складно і є різні технології. У цьому рецепті готуємо на яловичині. Овочі, окрім картоплі, обсмажимо разом із м’ясом на програмі «Випічка». Для збереження яскравого кольору до буряків додамо трохи оцту. Потім додамо картоплю, воду та готуємо борщ на програмі «Суп».

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 45 хвДрук
  • Насамперед підготуйте, згідно з рецептом, всі інгредієнти для борщу. Овочі почистіть і промийте.
  • Цибулю дрібно наріжте. Моркву подрібніть на великій тертці. У чашу мультиварки налийте олію та увімкніть програму «Жарка» або «Випічка». У розігріту олію перекладіть подрібнену цибулю з морквою і при помішуванні посмажте їх 3 хвилини.
  • Болгарський перець наріжте невеликими кубиками і перекладіть у чашу.
  • Очищені буряки наріжте тонкою соломкою, що вважається найкращим у порівнянні з подрібненням на тертці. Нарізку буряка перекладіть у чашу.
  • Буряк полийте винним або яблучним оцтом, тоді він добре збереже свій яскравий колір.
  • Потім до овочів додайте томатну пасту з 40 мл чистої води, і все добре перемішайте.
  • Капусту гострим ножем або овочечисткою подрібніть тонкою соломкою, трохи перетріть, щоб зменшилася в обсязі, і перекладіть в чашу до інших овочів.
  • Яловичину для борщу розріжте на невеликі шматочки і обсмажте пару хвилин з овочами, щоб вона не пінилася при варінні.
  • У середину чаші покладіть яловичу кістку. Картоплю наріжте невеликими кубиками та також перекладіть у чашу. Ці інгредієнти на свій смак посоліть, додайте чорний перець з лавровим листом. Потім овочі з яловичиною залийте 2 літрами гарячої води і все перемішайте. Закрийте кришку мультиварки та увімкніть програму «Суп». Час приготування повинен бути 1,5 години, не менше.
  • За пару хвилин до закінчення готування в борщ покладіть дрібно нарізані зелень і часник. По завершенні програми борщу можна дати трохи настоятися в режимі «Підігрів», але не обов’язково.

Приготовлений у мультиварці м’ясний борщ із яловичиною сервіруйте до обіду гарячим, доповнивши його сметаною. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь