Рамен з яєчною локшиною виходить неймовірно апетитним, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим перевіреним рецептом. Готовий рамен можна подавати на обід або як перекус.
Інгредієнти
Порції: –+
- Локшина яєчна 200 гр.
- Свинина/курка 200 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Часник 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Олія кунжутна 1 ч.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Імбир за смаком
- Цибуля зелена за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Вода 2 л.
Кроки
- Свинину нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо її у воді.
- Очищаємо цибулину і розрізаємо її на середні шматочки. Викладаємо в бульйон.
- Варимо бульйон близько години. Після цього м’ясо витягаємо, а бульйон проціджуємо. У бульйон відправляємо кунжутну олію, сіль та перець.
- У рослинній олії обсмажуємо подрібнений пластинами часник та імбир. Додаємо сюди шматки свинини, соєвий соус та цукор. Перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.
- Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності. Робимо це так, як зазначено на упаковці.
- До готовності варимо курячі яйця, потім остуджуємо їх, очищаємо і ділимо на половинки.
- Викладаємо в тарілку локшину, м’ясо, бульйон, яйця та цибулю.
Ароматний та ситний рамен з яєчною локшиною готовий. Подавайте до столу!