Рамен з яєчною локшиною

Рамен з яєчною локшиною виходить неймовірно апетитним, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим перевіреним рецептом. Готовий рамен можна подавати на обід або як перекус.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Свинину нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо її у воді.
  • Очищаємо цибулину і розрізаємо її на середні шматочки. Викладаємо в бульйон.
  • Варимо бульйон близько години. Після цього м’ясо витягаємо, а бульйон проціджуємо. У бульйон відправляємо кунжутну олію, сіль та перець.
  • У рослинній олії обсмажуємо подрібнений пластинами часник та імбир. Додаємо сюди шматки свинини, соєвий соус та цукор. Перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.
  • Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності. Робимо це так, як зазначено на упаковці.
  • До готовності варимо курячі яйця, потім остуджуємо їх, очищаємо і ділимо на половинки.
  • Викладаємо в тарілку локшину, м’ясо, бульйон, яйця та цибулю.

Ароматний та ситний рамен з яєчною локшиною готовий. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь