Легкий рецепт котлет, в яких сухість курячого м’яса нейтралізується соковитістю капусти. Підходить для прихильників дієти і бажаючих схуднути, але при цьому не відмовляючись від тваринного білка.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 600 гр.
- Капуста білокачанна 200 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Часник 2 зубці
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні 100 гр.
- Сіль за смаком
- Перець червоний гострий мелений ¼ ч. л.
- Рослинна олія 100 мл.
Кроки
- Куряче філе порізати на шматки і покласти в блендер, подрібнити в фарш.
- Капусту натерти на тертці або перемолоти в блендері, з’єднати з курячим фаршем.
- Приправити фарш сіллю, перцем, додати роздавлений часник і яйце, потім додати борошно і все ретельно перемішати.
- Змочити руки у воді і сформувати котлети, обваляти їх в сухарях, щоб вони покривали кулінарні вироби з усіх боків.
- Обсмажити в розігрітій олії на сковороді, поки не з’явиться золотава скоринка.
Подавати котлети краще з гарніром з крупи і соусом. Пригощайтеся!