У салатницю відправляються нарізані стебла селери, яблука, консервовані ананаси і подрібнені волоські горіхи. Потім все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить легке і цікаве на смак блюдо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Селера стебла 100 гр.
- Яблуко 2 шт.
- Ананас консервований 170 гр.
- Волоський горіх 1.5 ст. л.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
Кроки
- Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і дуже тонко нарізаємо їх поперек.
- Далі відкриваємо банку з консервованими ананасами, дістаємо їх з сиропу і ріжемо невеликими кубиками.
- Очищені волоські горіхи перекладаємо в поліетиленовий пакет і подрібнюємо їх за допомогою качалки.
- Яблука також ретельно промиваємо під проточною водою і обсушуємо їх на паперовому рушнику. Потім очищаємо їх від шкірки, вирізаємо серцевину і натираємо їх на крупній тертці, або на тертці для моркви по-корейськи.
- Тепер перекладаємо селеру, ананаси і яблука в відповідну салатницю, потім додаємо до них столову ложку подрібнених волоських горіхів.
- Заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат посипаємо волоськими горіхами, що залишилися і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.
Приємного апетиту!