Салати з сьомгою можна віднести до ситних і поживних закусок. Таке блюдо можна взяти з собою на роботу або в дорогу, для щільного перекусу. А поєднання сьомги і авокадо є найвдалішим для салату.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга слабосолена 400 гр.
- Авокадо 2 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Черрі 250 гр.
- Салат листовий 1 пучок
- Огірок 2 шт.
- Для заправки:
- Жовток 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Вода 1 ст. л.
- Гірчиця діжонська 1 ч. л.
- Оцет рисовий 2 ст. л.
- Часник 2 зубці
- Соус рибний 2 ст. л.
Кроки
- Сьомгу наріжте невеликими кубками.
- Авокадо помийте, розріжте навпіл, видаліть кісточку, м’якоть наріжте кубиками.
- Помідори черрі помийте і розріжте навпіл.
- Огірки помийте і наріжте тонкими півкільцями.
- Головку червоної цибулі очистіть і наріжте пір’ям.
- Салат помийте, просушіть і порвіть руками на великі шматки.
- Всі нарізані інгредієнти складіть в миску, не перемішуйте.
- Тепер необхідно приготувати заправку для салату. У миску покладіть жовтки, додайте столову ложку води та оливкову олію, добре збийте інгредієнти. Далі додайте гірчицю, рисовий оцет і рибний соус, ще раз добре збийте. В кінці додайте подрібнений часник, перемішайте і заправте салат.
Салат з сьомгою і авокадо готовий, можна насолоджуватися його чудовим смаком.