Мариновані кабачки з гірчицею

Мариновані кабачки з гірчицею виходять пікантними та оригінальними. Холодну закуску можна подавати до гарячих м’ясних страв. Особливо така заготовка гарна до шашликів.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 79 ккал
Білки: 1.0 г
Жири: 0.4 г
Вуглеводи: 16.7 г
Кроки
4 год 0 хвДрук
  • Почнемо готувати мариновані кабачки із гірчицею. Кабачки ретельно промиваємо і ріжемо смужками середнього розміру. Шкірку можна не знімати.
  • Промиваємо свіжий кріп і подрібнюємо його.
  • З’єднуємо кабачки з кропом у загальній глибокій ємності.
  • Окремо приготуємо маринад. Для цього змішуємо оцет із сухими інгредієнтами: цукром, сіллю, гірчицею та перцем.
  • Вливаємо маринад у кабачки. Перемішуємо. Залишаємо заготовку на 3 години. Протягом цього часу овочі потрібно перемішувати.
  • Через три години кабачки пустять багато соку і поменшають у розмірі. Страву можна розподіляти по банкам.
  • Розливаємо кабачки у маринаді у банки. Після цього стерилізуємо їх 20 хвилин у каструлі з киплячою водою. Закриваємо кришками та відправляємо на зберігання.

Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь