Оселедець під шубою в лаваші

Оселедець під шубою в лаваші – це абсолютно новий «погляд» на всьому відомий рибний салат, який здивує дегустаторів не лише своїм зовнішнім виглядом, а й яскравим насиченим смаком. Просочений соками та соусом лаваш, приведе вас у захват!

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Буряк, картоплю та моркву промиваємо та запікаємо в духовці до м’якості. Вкруто відварюємо яйця. Згадані компоненти, після остигання, очищаємо від шкірки та шкаралупи.
  • Цибулю нарізаємо дрібними кубиками і маринуємо в суміші з води, оцту, солі та цукрового піску. Інші овочі подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами. Картоплю з’єднуємо з рубаною зеленню.
  • Буряк змішуємо з сіллю та майонезом.
  • На столі розстеляємо великий пласт лаваша та розподіляємо масу з буряка. Другий і третій листок розрізаємо навпіл.
  • На половинку заготовки кладемо частину лаваша, зверху картоплю та соус.
  • Далі викладаємо ще пласт лаваша + морква з майонезом.
  • Потім знову лаваш і натерті яйця, не забуваємо присмажити майонезом.
  • В останню чергу викладаємо останній лист лаваша та скибочки оселедця.
  • Згортаємо щільний рулет, обертаємо плівку і відправляємо мінімум на одну годину в холодильну камеру.

Після охолодження нарізаємо порційно та подаємо до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь