Шалено смачний рецепт салату з печінки з млинцями. Ця страва готується по-особливому, за порадами знайомого шеф-кухаря. Для цього ми будемо використовувати печінкові млинці та млинці з яєць, а заправимо все домашнім майонезом. Звичайно, ця страва вимагатиме трохи часу, але виправдаємо всі очікування!
Почнемо готувати салат із печінкою та яєчними млинцями
Інгредієнти
Порції: –+
- Для млинців: (печінкових)
- Свиняча печінка 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Молоко коров’яче 3 ст. л.
- Сіль ⅓ ч. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Для млинців: (яєчних)
- Куряче яйце 3 шт.
- Сіль ⅓ ч. л.
- Для маринаду:
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Оцет яблучний 6% 1 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Сіль ⅓ ч. л.
- Майонез
- Рослинна олія 150 мл.
- Куряче яйце 1 шт.
- Гірчиця 1 ч. л.
- Цукор-пісок ½ ч. л.
- Сіль ⅓ ч. л.
- Лимонний сік 1 ч. л.
На порцію
Калорії: 236 ккал
Білки: 8.5 г
Жири: 19.6 г
Вуглеводи: 7.6 г
Кроки
- Насамперед підготуємо маринад для цибулі. Очищаємо цибулю ріжемо її кільцями, які ділимо ще на 4 частини.
- Перекладаємо цибулю в глибоку ємність, засипаємо до неї цукор і сіль і поливаємо яблучним оцтом. Даємо настоятися 15 хв.
- Для печінкових млинців нам знадобиться блендер. У чаші потрібно добре подрібнити саму печінку, цибулю та моркву. Найкраще розрізати продукти на кілька частин, щоб процес йшов швидше. Додаємо до маси яйце, борошно, сіль та спеції. Перемішуємо.
- Смажити печінкові млинці на олії. Обсмажувати треба з обох боків.
- Тепер змішуємо всі інгредієнти для млинців яєчних і обсмажуємо їх таким же способом до приємної рум’яності.
- Замішуємо домашній майонез з олії, яйця, гірчиці, лимонного соку та цукру з сіллю. Ретельно перемішуємо всі продукти та збиваємо їх у чаші блендера протягом 30 с.
- Всі млинці розрізаємо на невеликі смужки, перекладаємо їх у салатницю, додаємо майонез і мариновану цибулю. Перемішуємо.
Смачного!