Салат з свинячою печінкою та млинцями

Шалено смачний рецепт салату з печінки з млинцями. Ця страва готується по-особливому, за порадами знайомого шеф-кухаря. Для цього ми будемо використовувати печінкові млинці та млинці з яєць, а заправимо все домашнім майонезом. Звичайно, ця страва вимагатиме трохи часу, але виправдаємо всі очікування!

Почнемо готувати салат із печінкою та яєчними млинцями

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 236 ккал
Білки: 8.5 г
Жири: 19.6 г
Вуглеводи: 7.6 г
Кроки
50 хвДрук
  • Насамперед підготуємо маринад для цибулі. Очищаємо цибулю ріжемо її кільцями, які ділимо ще на 4 частини.
  • Перекладаємо цибулю в глибоку ємність, засипаємо до неї цукор і сіль і поливаємо яблучним оцтом. Даємо настоятися 15 хв.
  • Для печінкових млинців нам знадобиться блендер. У чаші потрібно добре подрібнити саму печінку, цибулю та моркву. Найкраще розрізати продукти на кілька частин, щоб процес йшов швидше. Додаємо до маси яйце, борошно, сіль та спеції. Перемішуємо.
  • Смажити печінкові млинці на олії. Обсмажувати треба з обох боків.
  • Тепер змішуємо всі інгредієнти для млинців яєчних і обсмажуємо їх таким же способом до приємної рум’яності.
  • Замішуємо домашній майонез з олії, яйця, гірчиці, лимонного соку та цукру з сіллю. Ретельно перемішуємо всі продукти та збиваємо їх у чаші блендера протягом 30 с.
  • Всі млинці розрізаємо на невеликі смужки, перекладаємо їх у салатницю, додаємо майонез і мариновану цибулю. Перемішуємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь