Томатний суп з квасолею – це апетитна, навариста та насичена за смаком страва для вашого ситного домашнього обіду. Подавайте гарячий суп із хлібом, зеленню та іншими доповненнями до смаку. А для простого приготування використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина 200 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Квасоля червона 200 гр.
- Помідор 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Рослинна олія для смаження
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Перець чорний горошок за смаком
- Лавровий лист за смаком
На порцію
Калорії: 220 ккал
Білки: 9.0 г
Жири: 12.3 г
Вуглеводи: 18.5 г
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Квасолю завчасно вимочуємо близько 8 годин для розбухання. Після цього відварюємо.
- У каструлю вливаємо воду, викладаємо шматок м’яса та додаємо спеції. Доводимо до кипіння та знімаємо піну.
- Після того, як м’ясо буде готове, дістаємо його з бульйону, остуджуємо, нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо назад.
- Картоплю очищаємо від шкірки обробляємо на невеликі шматочки, викладаємо в наш бульйон.
- Дрібно рубаємо цибулю і натираємо морквину на тертці.
- Обсмажуємо овочі в сковороді з олією до м’якості. Після цього сюди викладаємо подрібнений помідор і перемішуємо.
- Викладаємо сюди готову квасолю та додаємо томатну пасту. Перемішуємо та готуємо 3 хвилини.
- Викладаємо нашу квасолеву заготівлю в суп.
- Проварюємо пару хвилин і в кінці додаємо подрібнену зелень.
Томатний суп із квасолею готовий. Розливайте по тарілках та спробуйте!