Цікавий варіант приготування запечених яблук – з горіхами. Домашній десерт порадує своїм яскравим смаком, ароматом і корисними властивостями. Беріть на замітку простий кулінарний рецепт!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 3 шт.
- Волоський горіх 30 гр.
- Мед квітковий 1.5 ст. л.
- Родзинки за смаком
- Кориця за смаком
Кроки
- Промиваємо яблука під водою і акуратно зрізаємо з них верхівки.
- Старанно вирізаємо серцевину і частина м’якоті. Важливо не пошкодити самі яблука.
- Злегка подрібнюємо волоські горіхи. Розмішуємо їх з медом, корицею і родзинками.
- Відправляємо горіхову начинку в отворі яблук.
- Закриваємо заготовки зрізаними верхівками.
- Укладаємо в форму для випікання і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Яскраве Домашнє частування з яблук і горіхів готове. Пробуйте і пригощайте близьких!