Бутерброд з авокадо, сиром і помідорами

Приготувати оригінальні, смачні і ароматні бутерброди дуже просто — стигле авокадо, натуральний йогурт і сир «сулугуні» – відмінно справляються із завданням, коли потрібно урізноманітнити звичний раціон.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
25 хвДрук
  • Промитий під струменем води і висушений авокадо розрізаємо на дві рівні частини, виймаємо кісточку, а м’якоть без шкірки, кладемо в чашу погружного або стаціонарного блендера.
  • Також в чашу додаємо сік лимона і зовсім небагато часнику.
  • Подрібнену кінзу, оливкову олію і нарізаний невеликими шматочками зелений перець, теж відправляємо до авокадо.
  • Всі компоненти перебиваємо до однорідної консистенції і перекладаємо в глибоку піалу, заправляємо йогуртом і гарненько перемішуємо.
  • В цей час сковорідку-гриль розігріваємо з невеликою кількістю рослинної олії.
  • Сулугуні, нарізаний великими скибочками, разом з половинками черрі відправляємо в сковороду.
  • Коли сир підрум’яниться – знімаємо його з вогню, а на його місце кладемо шматочки хліба і підсушуємо.
  • Приступимо до збірки. На обсмажений хліб відразу викладаємо соус, а потім сир з томатами, прикрашаємо гілочками свіжої кінзи.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь