Приготувати оригінальні, смачні і ароматні бутерброди дуже просто — стигле авокадо, натуральний йогурт і сир «сулугуні» – відмінно справляються із завданням, коли потрібно урізноманітнити звичний раціон.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сир Сулугуні 200 гр.
 - Рослинна олія 2 ст. л.
 - Черрі 10 шт.
 - Хліб 2 скибочки
 - Для соусу:
 - Авокадо 1 шт.
 - Лимон ½ шт.
 - Часник ¼ зубця
 - Перець гострий зелений ½ шт.
 - Кінза 1 пучок
 - Олія оливкова 1 ч. л.
 - Йогурт натуральний 1 ст. л.
 
Кроки
- Промитий під струменем води і висушений авокадо розрізаємо на дві рівні частини, виймаємо кісточку, а м’якоть без шкірки, кладемо в чашу погружного або стаціонарного блендера.
 - Також в чашу додаємо сік лимона і зовсім небагато часнику.
 - Подрібнену кінзу, оливкову олію і нарізаний невеликими шматочками зелений перець, теж відправляємо до авокадо.
 - Всі компоненти перебиваємо до однорідної консистенції і перекладаємо в глибоку піалу, заправляємо йогуртом і гарненько перемішуємо.
 - В цей час сковорідку-гриль розігріваємо з невеликою кількістю рослинної олії.
 - Сулугуні, нарізаний великими скибочками, разом з половинками черрі відправляємо в сковороду.
 - Коли сир підрум’яниться – знімаємо його з вогню, а на його місце кладемо шматочки хліба і підсушуємо.
 - Приступимо до збірки. На обсмажений хліб відразу викладаємо соус, а потім сир з томатами, прикрашаємо гілочками свіжої кінзи.
 
Приємного апетиту!


