Соковита овочева солянка виходить з додаванням помідорів. Кислуватий продукт надає їй особливий смак і аромат. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші зимові заготовки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1 кг.
- Помідор 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Перець чорний горошок 8 шт.
- Рослинна олія 150 мл.
Кроки
- Промиваємо білокачанну капусту і видаляємо з неї верхні листки. Після чого качан дрібно шаткуємо.
- Невеликими шматочками обробляємо підготовлені помідори.
- Будь-яким зручним способом подрібнюємо цибулю з морквою.
- Викладаємо основні інгредієнти в загальну миску з рослинною олією. Кип’ятимо вміст, доповнюємо сіллю, цукром і спеціями. Після томимо на слабкому вогні близько 40 хвилин.
- Апетитна овочева солянка на зиму готова. Розподіляйте по стерилізованим банкам, дайте повністю охолонути і ставте на зберігання в прохолодне місце.