Дуже смачні мариновані кабачки з часником на зиму

мариновані кабачки з часником на зиму

Щоб мариновані кабачки придбали яскравий смак і аромат, додайте в заготовку часник. Таке частування порадує ваших домашніх і гостей. Подавайте його в якості холодної закуски до обіднього столу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Промиваємо все необхідну зелень. Очищаємо зубчики часнику.
  • Підготуємо інші спеції.
  • Миємо кабачки і зрізаємо плодоніжки.
  • Ділимо овочі на довгасті шматочки.
  • Зелень і спеції укладаємо на дно стерилізованих банок. Слідом щільно наповнюємо тару кабачками.
  • Варимо маринад. Для цього кип’ятимо воду, розчиняємо в ній сіль з цукром і вливаємо яблучний оцет.
  • Заливаємо ароматною рідиною заготовки і закриваємо їх кришками. Стерилізуємо 20 хвилин у великій каструлі з киплячою водою (на дно укладаємо рушник).
  • Закупорюють банки стерилізованими кришками і перевертаємо їх догори дном. Накриваємо теплим рушником. Після охолодження банки з кабачками можна забирати на зберігання. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь