Дуже смачний і простий рецепт мантів з гарбузом

рецепт мантів з гарбузом

Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • У глибокий посуд просіяти борошно, вбити яйце, всипати сіль і додати воду в кілька прийомів. Замісити тісто, як на пельмені, і залишити при кімнатній температурі на 1 годину, накривши ємність чистим кухонним рушником.
  • Для начинки порізати дрібно м’ясо і гарбуз (знявши попередньо шкірку).
  • Цибулю почистити, обполоснути. Дві головки подрібнити за допомогою блендера в пюре, одну порізати на дрібні шматочки.
  • До шматочків гарбуза додати сіль, перець, половину оцту. М’ясо змішати з цибулею кубиками і в пюре, додати сіль і мелений перець, залишок бальзамічного оцту. Додати до гарбузової суміші і перемішати. Якщо в начинці не вистачає жиру, то можна розтопити близько 2 ст.л. вершкового масла і підмішати до начинки. Все розмішати і залишити постояти на 15 хв.
  • Тонко розкачати тісто, вирізати з нього кружечки склянкою. Розкласти по кружечках тіста начинку і защипнути краї так, як підкаже уява, головне, щоб це було ретельно.
  • Готувати страву в мантоварці близько 45 хв.для цих цілей також підійде пароварка.
  • Для соусу в чаші блендера або кухонного комбайна з’єднати томати, очищений часник, додати сіль і перець, трохи цукрового піску і масло. Подрібнити все до стану пюре.

Подавати манти, промазавши їх вершковим маслом і посипавши сумішшю мелених перців. До страви подати приготований соус.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь