Гарбуз запечений шматочками у фользі

Чи знаєте ви секрет приготування ніжного і пряного гарбуза всередині і хрусткого зовні? Для того щоб створити таке цікаве блюдо знадобиться зовсім небагато часу, спецій і шматочки гарбуза. А для отримання рум’яної скоринки необхідно відкрити фольгу за п’ять хвилин до готовності.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
55 хвДрук
  • Для ароматної заправки розрізаємо лимон на дві частини і з однієї видавлюємо сік.
  • Зелень (кінзу і петрушку) максимально подрібнюємо.
  • Зубчики часнику очищаємо від лушпиння, пропускаємо через прес і з’єднуємо з зернами коріандру, подрібненою зеленню, сіллю і чорним меленим перцем.
  • До отриманої суміші заливаємо лимонний сік і оливкову олію – все гарненько перемішуємо.
  • Яскравий гарбуз розрізаємо на досить великі шматочки і натираємо ароматною заправкою з травами і часником.
  • Приправлені шматки обертаємо шаром фольги і випікаємо близько 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь