Гарбуз, запечений з корицею в духовці

Гарбуз, запечений з корицею в духовці

Дуже простий і швидкий рецепт гарбуза, який точно оцінять Ваші близькі люди – запечені гарбузові шматочки з добавками з меду, кориці і волоських горіхів. Корисний десерт без шкоди для фігури – легко!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
50 хвДрук
  • Помаранчевий овоч ретельно промиваємо, обсушуємо і розрізаємо на дві частини – вирізаємо серцевину з насінням.
  • Очищаємо м’якоть від шкірки і нарізаємо часточками приблизно по 1-1,5 сантиметра товщиною.
  • Кожну часточку ріжемо ще на 3-4 частини.
  • Включаємо духову шафу і прогріваємо до 170 градусів.
  • Кубики перекладаємо в глибоку ємність, посипаємо меленою корицею і гарненько перемішуємо. Деко встеляємо листом пергаментного паперу для запікання і викладаємо гарбуз.
  • Запікаємо 15-20 хвилин до м’якості. Рекомендується розкладати шматочки таким чином, щоб між ними була відстань: робиться це для утворення скоринки і зверху, і з боків.
  • Ядра волоських горіхів обсмажуємо кілька хвилин на сухій сковороді.
  • Збираємо наш десерт. Перекладаємо шматочки гарбуза в порційні піали, посипаємо горішками, а зверху поливаємо тонкою цівкою рідкого меду.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга Парфенова

    Очень люблю такие блюда – вкусные и полезные!

Залишити відповідь