Голубці з пекінської капусти з фаршем та рисом

Голубці з пекінської капусти з фаршем та рисом порадують вас не лише яскравим та апетитним смаком, але й нескладним процесом приготування. З листям пекінської капусти набагато простіше працювати. Беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 144 ккал
Білки: 3.8 г
Жири: 10.3 г
Вуглеводи: 9.1 г
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Промиваємо пекінську капусту та акуратно розбираємо її на листя.
  • У глибокій мисці з’єднуємо м’ясний фарш і добре промитий рис. Додаємо сіль та ретельно перемішуємо.
  • Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі на олії до рум’янцю. Солимо за смаком.
  • Листя пекінської капусти відварюємо в киплячій підсоленій воді кілька хвилин.
  • Половину обсмажених овочів відправляємо в миску з фаршем і ще раз добре перемішуємо начинку.
  • Листя пекінської капусти розкладаємо по робочій поверхні. Товсту частину капусти відбиваємо кухонним молоточком
  • На край кожного листка кладемо трохи начинки та починаємо згортати, формуючи акуратні голубці.
  • Викладаємо голубці в каструлю з товстим дном щільно один одному. Закриваємо їх обсмаженими овочами, що залишилися.
  • Подрібнюємо в блендері свіжі помідори, отриману томатну суміш солимо і перемішуємо.
  • Заливаємо наші голубці томатною сумішшю. Якщо потрібно, наливаємо ще трохи води. Тушкуємо на слабкому вогні під кришкою 1 годину.

Голубці з пекінської капусти з фаршем та рисом готові!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь