Гороховий суп з свининою

Гороховий суп зі свининою

Гороховий суп зі свининою – це навариста перша страва, яка вражає своєю густотою і яскравим смаком, перед яким неможливо встояти. Рекомендуємо вам з вечора замочити горох у воді і вже на наступний день спокійно приступити до готування, так як, таким чином, суп виявиться на вашому столі набагато швидше.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
9 год 0 хвДрук
  • Приблизно за 8 годин до початку готування замочуємо горох в прохолодній воді. На ранок рідина з бобової культури зливаємо, очищаємо і промиваємо овочі. Також обов’язково обполіскувати м’ясо під струменем води.
  • Довільно нарізаємо свинину і викладаємо в каструлю, заливаємо водою і томимо на повільному полум’ї близько півгодини. Після, солимо і варимо ще 10 хвилин. Після закінчення часу бульйон проціджуємо, а м’ясо залишаємо на столі для охолодження. У гарячий бульйон висипаємо горох-варимо 30 хвилин.
  • На дрібні кубики ріжемо ріпчасту цибулю і моркву.
  • Промиті бульби картоплі нарізаємо брусочками або довільними шматочками.
  • На розігрітій олії обсмажуємо до світло-коричневого відтінку моркву з цибулею.
  • У момент, коли горох проварився 30 хвилин, додаємо картоплю і засікаємо 15 хвилин.
  • Далі, викладаємо в бульйон зажарку і свинину, солимо і готуємо ще 10-15 хвилин.
  • За 1-2 хвилини до зняття з плити, приправляємо першу страву часником, пропущеним через прес і гірчицею.
  • Закриваємо каструлю кришкою і настоюємо страву не менше півгодини.

Тільки потім розливаємо по тарілках і трапезуємо, прикрасивши супчик зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь