Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібною вермішеллю – це блюдо, ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю сім’ю одним лише супчиком. Гриби відмінно гармонують з іншими компонентами, спробуйте і переконайтеся в цьому самостійно!
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 200 гр.
- Картопля 5 шт.
- Вода 1.5 л.
- Печериці свіжі 150 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вермішель 2 ст. л.
- Лист лавра 2 шт.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Приправа грибна за смаком
- Кріп за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Промиту і нарізану м’якоть свинини ріжемо на брусочки і, заливши водою, варимо на мінімальному нагріванні. Не гаючи часу, очищаємо і промиваємо овочі і гриби.
- Картоплю ріжемо довільними скибочками середнього розміру.
- Висипаємо картопляні шматочки в бульйон і продовжуємо підготовку.
- Печериці нарізаємо тонкими слайсами, моркву і цибулю – дрібними кубиками.
- Вищезгадані компоненти обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки.
- Перекладаємо зажарку в суп, присмачуємо грибний приправою, лавровим листом, перцем і сіллю. Томимо до м’якості м’яса і картоплі.
- Приблизно за 5 хвилин до зняття з конфорки, всипаємо вермішель і зелень. Доводимо до кипіння.
Розливши ароматний суп по тарілках, приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!