Ікра грибна на зиму з часником

Ікра грибна на зиму з часником

У дуже врожайні на гриби роки можна закатати не тільки найпопулярніші мариновані гриби в маслі, але і зробити більш цікаві закачування. Наприклад, ікру з грибів. Це універсальна закуска, яка підійде для різних видів м’яса і картопляних страв.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Гриби помийте, очистіть від сміття і відваріть в підсоленій воді.
  • Моркву прокрутіть через м’ясорубку або натріть на дрібній тертці. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, обсмажте її до прозорості на рослинній олії. Потім додайте на сковорідку моркву, продовжуйте смажити ще пару хвилин.
  • Варені гриби прокрутіть через м’ясорубку.
  • Додайте до цибулі і моркви грибну масу, сіль і чорний перець, перемішайте і тушкуйте на повільному вогні приблизно годину.
  • За 15 хвилин до готовності додайте подрібнені часник і оцет, перемішайте, тушкуйте одну хвилину і знімайте ємність з вогню. Ікру розкладіть по стерилізованим банкам, закатати стерилізованими кришками і відправте на зберігання в льох.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь