45 хв4
Суп-пюре з червоної сочевиці – це дуже смачне, яскраве, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий суп легко приготувати у домашніх умовах.
2 год 20 хв5
Борщ у мультиварці з квасолею відрізняється гарним смаком, ситністю, та й корисний, тому що готується із набору овочів. М’ясо для борщу підходить будь-яке, але в цьому рецепті готуємо.
60 хв5
Класичний гороховий суп заведено готувати з копченостями. Тоді він набуває дуже насичений аромат та смак. Якщо ж ви хочете побалувати себе легшою версією цієї першої страви, рекомендуємо зварити.
Човлент із яловичиною по-закарпатськи
40 хв2
Човлент — традиційна єврейська страва, яку було прийнято готувати на шабат. Як відомо, Тора наказує заборону роботи в сьомий день тижня в іудаїзмі. Тому раніше по суботах євреї...
борщ із вишнею
2 год 20 хв10
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
1 год 20 хв6
Серед інших представників слов’янської кухні Польща відрізняється гарячою любов’ю до капусти, особливо квашеної. Ви напевно чули про їх чудовий бігос, який вважається національним блюдом.
Салат Нісуаз з тунцем
25 хв6
Салат Нісуаз родом з Франції. У перекладі його назва означає, що блюдо приготовлено так, як в Ніцці. У нас закуска не так популярна, як Цезар або грецький салат....
Різдвяна казка салат
40 хв6
А тепер ще одна новинка, хоча це самий мій улюблений салат, ось тільки замаскований він в новорічну кульку. Ось у вас з чим Новий рік асоціюється, звичайно ж...
сирна куля
2 год 0 хв6
Цей рецепт для тих, хто переситився одноманітністю і відкритий до нових оригінальних ідей. Для мене сирна куля в горіховій посипці – це про буйство кольорів і ароматів, про...
2 год 15 хв4
Раніше з бобових я варила тільки гороховий суп, а для приготування гарнірів використовувала класичні крупи. Але під час торішнього посту подруга дала мені спробувати квасолю в пакеті —.
Салат "Тигр" з яловичою печінкою
2 год 30 хв6
Салат з яловичою печінкою і овочами виходить дуже смачним і ніжним. Його незвичайне оформлення у вигляді тигра обов’язково сподобається всім присутнім за святковим столом.
25 хв5
Коли виникає питання, що приготувати на Новий Рік 2022 нове і цікаве, варто взяти на замітку цей рецепт з покроковими фото. Блюдо вийде дуже смачне і ситне.
Рис по-китайськи з куркою, овочами і соусом теріякі
1 год 20 хв2
На сковороді обсмажується маринована в соєвому соусі курка. Окремо смажиться болгарський перець з цибулею, баклажаном, стручковою квасолею і часником в соусі теріякі з соєвим соусом.
1 год 35 хв4
На дно форми для запікання засипається рис, зверху викладаються нарізані овочі з сіллю, приправами і курка. Потім все заливається водою, накривається кришкою або фольгою і запікається в духовці.
Рагу з овочів в духовці в горщику
2 год 0 хв2
Для овочевого рагу підійдуть практично будь-які овочі, які знайдуться у вашому холодильнику. Запечені овочі в горщиках порціями особливо припадуть до смаку вегетаріанцям і тим, хто
2 год 10 хв6
З овочів і сиру можна приготувати легку, але ситну вечерю. Крім того, запечені в духовці овочі зберігають свої корисні властивості і всю соковитість. Розплавлена сирна шапочка зробить блюдо.
10 год 0 хв5
Для салату ви можете вибрати квасолю будь–якого сорту – білу, червону або з цятками. Готові закрутки зберігайте до повного охолодження добу, а потім перемістіть в холодильник.
11 год 0 хв5
Для того, щоб блюдо вийшло смачним, вибирайте не надто pрілі баклажани. Шкірку в процесі приготування можна зрізати або залишити – залежить від ваших уподобань. Кількість солі і цукру...
квасоля по-корейськи на зиму
2 год 10 хв4
Блюдо з квасолі за даним рецептом подається до столу у вигляді самостійної закуски або в якості доповнення до гарнірів і м’ясних страв. У традиційному рецепті використовують червону квасолю,.
рецепт приготування лобіо з квасолі на зиму
9 год 30 хв3
Назва страви прийшла до нас з Грузії. Так називають в цій країні будь-які страви з квасолі. Згідно з класичним рецептом, в лобіо додають червону квасолю і багато зелені.