Калорійність на 100 грам (кбжу):
5.7 г.
Білки
6.4 г.
Жири
22.0 г.
Вуглеводи
162
ккал
стейк з яловичини в маринаді з соєвого соусу
2 год 25 хв2
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.
60 хв3
Теплі салати прийшли до нас зі східної кухні і готують їх з різних продуктів. Хоча це блюдо і не зовсім салат, але його цінують за смак і ситність,...
20 хв6
Не чекаю на гостей, щоб побалувати себе улюбленими святковими закусками. Наприклад, ліниву шубу на стіл ставлю через день, що вже говорити про різноманітні бутербродні намазки.
стейк зі свинини на кістці на сковороді
1 год 30 хв4
Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’
3 год 30 хв
Печінковий паштет із вершковим маслом здивує вас своєю ніжною текстурою та приємним смаком. Це ідеальний продукт для домашніх поживних бутербродів. Для приготування такого паштету використовуйте
Окунь річковий, запечений у сметані
1 год 20 хв2
Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері.
60 хв
Паштет зі свинячої печінки з цибулею та морквою виходить дуже яскравим за смаком та неймовірно апетитним. Намазуйте його на хліб та доповнюйте ароматною зеленню. Можна подавати як перекушування...
Теплий салат з курячою печінкою
40 хв1
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
50 хв6
Всім привіт! Сьогодні мені сподобався дуже цікавий та красивий салат курка під снігом. Цей салат дуже простий і продукти для нього завжди доступні. Давайте поділюся з вами цим...
1 год 30 хв1
Мариновані рижики з насінням гірчиці і додаванням в маринад інших прянощів буде у вас делікатесної закускою і не тільки за рахунок особливого пряного смаку, адже зібрати багато рижиків...
Огірки кружальцями з цибулею у власному соку в банках
1 год 30 хв3
Огірки з цибулею у власному соку в банках будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу, гарніром до м’яса і заправкою до борщу. Огірки доповнюємо тільки зерновий гірчицею...
Огірки у власному соку з гірчицею
1 год 15 хв3
Огірки у власному соку з гірчицею готуються без стерилізації і додавання оцту, але закуска виходить з оригінальним гострим смаком. Гірчиця є як хорошим консервантом, так і хорошою смаковою...
Огірки у власному соку на зиму «Пальчики оближеш» готуються нескладно, і цей варіант заготовки передбачає нарізку огірків четвертинками, звану «дамськими пальчиками».
50 хв3
Варіант заготовки солодких маринованих огірків в літрових банках найбільш прийнятний і зручний для багатьох господинь. Огірки вибираємо однакового невеликого розміру.
1 год 20 хв5
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
30 хв1
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
Маринад з оцтом, цибулею і майонезом для шашлику
11 год 0 хв10
Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’
Курячі нагетси в духовці
50 хв8
Запасливим господаркам нічого бояться несподіваного приходу гостей. Адже у них завжди є швидка закуска, здатна виручити в будь-якій ситуації. Сьогодні страви, які варто лише дістати з морозилки і.
Домашній м'ясний хлібець в духовці
50 хв8
У нашій родині прийнято на Великдень завжди готувати м’ясний хлібець в духовці. Та й інші свята рідко без нього обходяться. Але ми настільки полюбили це блюдо з фаршу,...
Салат з яєчними млинцями і куркою
20 хв2
До відвареного курячого філе додається огірок, подрібнену зелену цибулю, нарізані соломкою яєчні млинці, після чого все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу.