Салат з пекінською капустою, кукурудзою і квасолею

Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що важливо при темпах життя сучасної людини. Доповнимо салат відвареною куркою і приготуємо особливу заправку. Ця страва буде у вас самостійною вечерею.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
30 хвДрук
  • Відразу готується заправка для салату. У салатницю кладеться по столовій ложці сметани і майонезу. До них додається подрібнений зубок часнику, зернова гірчиця, сіль і ці інгредієнти добре перемішуються.
  • Потім до заправки кладуться подрібнені листя промитого шпинату і все ще раз перемішується.
  • На окремі волокна розбирається шматочок відвареної курки, і м’ясо перекладається в салатницю.
  • Потім до салату кладуться 3 ложки консервованої кукурудзи.
  • Тонкою соломкою шаткується пекінська капуста і додається в салатницю.
  • В останню чергу до салату кладуться нарізані гілочки петрушки і півсклянки консервованої квасолі.
  • Всі інгредієнти акуратно перемішуються з заправкою.

Приготований салат з пекінської капусти, кукурудзи і квасолі відразу подається до вечері. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь