Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.0 г.
Білки
0.4 г.
Жири
16.1 г.
Вуглеводи
76
ккал
50 хв4
Щоб приготувати суп з квасолею в мультиварці, не потрібно особливих навичок або кулінарних знань: потрібно взяти вказану в рецепті кількість інгредієнтів і дотримуватися технології приготування.
50 хв4
Яскравого смаку домашньої окрошки можна досягти з додаванням мінеральної води. Газований продукт зробить блюдо оригінальним і неймовірно свіжим. Відмінна ідея для літнього перекусу!
40 хв6
Крабові палички – універсальний продукт, який поєднується з багатьма інгредієнтами в різних закусках. Вони не вимагають додаткової обробки і для приготування салату їх необхідно просто нарізати.
2 год 0 хв6
Апетитний гороховий суп можна приготувати на м’ясі індички. Так домашнє блюдо вийде більш легким і корисним. Порадуйте себе і близьких. Подавайте ласощі гарячими разом з хлібом на ваш.
суп на бульйоні з кісток індички
2 год 20 хв6
Поживний домашній суп можна приготувати на кістках ніжної і нежирної індички. Частування вийде легким і ароматним. Подавайте до обіду, доповнивши чорним хлібом або зеленню.
10 хв4
У картопляної експрес-піци, як зрозуміло з назви, в якості основи використовується терта картопля. Виходить велика, дуже ситна піца з хрусткою основою.
суп з шиї індички
1 год 50 хв6
Цікавий смак супу з індички виходить з шийної частини. Готова страва приємно здивує і точно нікого не залишить байдужим. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.
1 год 20 хв4
Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним
рецепт супу з гомілки індички
1 год 30 хв6
Ніжний суп з індички — відмінне рішення для вашого обіду. Спробуйте простий покроковий рецепт з гомілки птиці. Порадуйте себе і близьких смачним і корисним частуванням.
овочеве рагу з фаршем
1 год 20 хв4
Овочеве рагу з фаршем родом з Радянського Союзу, його можна було купити в кожній державній їдальні. Воно було дуже ситним і калорійним. З тих пір пройшло багато часу,...
Курячий суп з вермішеллю та плавленим сиром
1 год 35 хв5
Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий супчик можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі тільки натуральні інгредієнти,.
1 год 50 хв5
Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного.
суп з стегна індички
2 год 40 хв4
Смачний і наваристий суп з індички виходить з стегнової частини птиці. Соковиті м’ясні шматочки в поєднанні з овочами створюють неповторний смак і аромат. Беріть на замітку кулінарну ідею!
50 хв4
Яскравий і насичений смак домашньої окрошки надають оцет і майонез. Приготуйте холодну страву за особливим рецептом. Можна подавати до насіннєвого обіду. Особливо актуально частування в літню пору.
40 хв4
Легкий рецепт приготування смачного і наваристого квасолевого супу з томатним соусом. Готується швидко, просто і підійде навіть для недосвідчених кулінарів. Подавати його краще з часниковими
1 год 45 хв6
Класичний курячий суп з вермішеллю можна приготувати не тільки в каструлі, але і в мультиварці, що ще більше спростить процес приготування. Рецепт супу на курячому бульйоні – давно...
1 год 20 хв4
Корисний і поживний суп виходить з філе індички. Домашнє блюдо вийде легким і не калорійним. Подавайте апетитне частування до обіду. Сподобається як дорослим, так і дітям.
суп з курячою грудкою і вермішеллю
55 хв4
Дуже легкий, але в той же час ситний суп, можна з легкістю приготувати на основі ніжного низькокалорійного курячого філе і овочів, які напевно є у кожної господині в...
1 год 10 хв8
Коли поїхали сім’єю до Єгипту, дуже переживали, як нас годуватимуть. І це не жарт! Начиталися різних відгуків, один одного цікавіше. Хтось казав, що кухня та сервіс там просто...
суп з сирними галушками
1 год 10 хв5
У цьому супі відсутнє м’ясо, зате він сповнений свіжих овочів. Для приготування галушок використовується яйце, вершкове масло, борошно, зелень і сир, завдяки якому вони виходять ніжними і дуже.