Калорійність на 100 грам (кбжу):
16.0 г.
Білки
14.0 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
190
ккал
2 год 10 хв11
Зелений борщ із томатною пастою – це апетитне кулінарне рішення для вашого сімейного обіду. Приготувати такий суп не складе особливих труднощів. Для цього скористайтеся перевіреним
5 год 20 хв6
Рамен з куркою – дуже ніжна і ароматна варіація знаменитої страви азіатської кухні. Якщо ви хочете урізноманітнити меню та здивувати близьких, то обов’
1 год 20 хв6
Курячий суп з локшиною та яйцем – дуже смачне, цікаве та ситне частування для вашого сімейного обіду. Приготувати його у домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на...
3 год 0 хв6
Суп том ям знайомий багатьом мандрівникам, це національна страва Таїланду та Лаосу. А ви знали, що цю чудову страву можна повторити в домашніх умовах? За цим рецептом у...
1 год 20 хв12
Зелений борщ із куркою та яйцем виходить дуже поживним та яскравим за смаком. Ідеальне рішення для сімейного обіду. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся перевіреним кулінарним.
50 хв4
Суп з гарбуза на бульйоні готується просто. У мене часто в запасах залишається курячий бульйон, який я зберігаю у морозильній камері. Тоді цей суп не забирає багато часу,...
1 год 50 хв6
Солянка з куркою та картоплею – неймовірно смачна та апетитна страва для домашнього столу, що нескладно приготувати в домашніх умовах. Подавайте до обіду та балуйте ваших рідних. Для...
2 год 45 хв4
Борщ із куркою у мультиварці буде у вас дієтичним варіантом цієї страви, та й курка вариться швидше. Для борщу важливим моментом є насиченість кольору, тому буряки підготуємо окремо,...
40 хв6
Суп-локшина з куркою – дуже смачна, яскрава та ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий...
1 год 15 хв4
Гарбузовий суп з куркою виходить надзвичайно апетитним. Хрумка курочка і сухарики чудово доповнюють найніжнішу кремову текстуру яскравого осіннього супу. Ароматне частування можна подати
60 хв5
Класичний гороховий суп заведено готувати з копченостями. Тоді він набуває дуже насичений аромат та смак. Якщо ж ви хочете побалувати себе легшою версією цієї першої страви, рекомендуємо зварити.
борщ із вишнею
2 год 20 хв10
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
30 хв1
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
український зелений борщ із щавлем та кропивою
1 год 20 хв8
До редакції «Смачного» часто пишуть читачки не тільки для того, щоб висловити подяку, а й поділитися традиційними рецептами їхнього рідного краю. З останніх найдивовижнішим мені здалося блюдо хазяйки.
рецепт салату з копченою куркою і яєчними млинцями
50 хв2
Для початку, на сковороді обсмажуються яєчні млинці, після чого вони нарізаються соломкою і перекладаються в салатницю. Потім до них додається копчена курка, кукурудза і зелень.
Курка з картоплею в духовці на новий рік
2 год 0 хв6
Сьогодні є багато різних простих, але смачних рецептів з фото святкових страв, які можна подати на новорічний стіл. Так, на новий 2022 рік добре запекти курку з картоплею....
Рис з гречкою і куркою
60 хв5
Погодьтеся, багато класичних гарнірів вже давно приїлися. Звареними крупами зараз нікого не здивуєш. Коли хочеться різноманітності, я готую рис з гречкою і куркою.
курка в цибулевому соусі
1 год 5 хв10
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Суп з брокколі на курячому бульйоні
1 год 25 хв4
Ароматний наваристий суп на основі курячого бульйону, і в той же час легкий. У ньому велика кількість овочів, куряче м’ясо, запашні спеції – ідеальне перша страва для обідньої...
1 год 30 хв4
Ситний і поживний суп-пюре: до відвареної брокколі додаємо курку, сир і бульйон. “Пов’язуємо” інгредієнти ніжними вершками і пробиваємо блендером. Нічого складного –