Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки
0.0 г.
Жири
10.4 г.
Вуглеводи
47
ккал
8 год 0 хв10
Дуже проста, але в той же час дуже смачна страва. Курячий холодець можна приготувати як на свято, так і просто на вечерю. Така закуска припаде до душі і...
курячий суп з вермішеллю і картоплею
60 хв5
Насичений золотистий бульйон в поєднанні з овочами і дрібними макарошками – це саме те перше блюдо, яке сподобається всім без винятку. Приготування такого супчика не займе багато часу,...
холодець з індички
6 год 0 хв10
Індичка вважається дієтичним і дуже корисним м’ясом. Спробуйте приготувати з неї холодець. Запевняємо вас, вам обов’язково сподобається. Для приготування холодцю з індички
курячий суп з часниковими галушками
50 хв10
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
50 хв3
Маринована цибуля настільки смачна, що нерідко її подають як гарнір до м’яса або картоплі. Ми розповімо, як швидко замаринувати ріпчасту цибулю в 70 процентному оцті.
Полтавський капустняк
1 год 35 хв5
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!
1 год 20 хв4
Щі зі свининою і овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні Вашій увазі представляється рецепт супу, приготованого не на кістці, а...
рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею
50 хв6
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
2 год 0 хв4
Варіантом легкого і неймовірно смачного салату для святкового столу буде у вас салат з яловичого язика з чорносливом. Салат доповнимо морквою з обсмаженими грибами і цибулею.
рецепт курячого супу з вермішеллю
57 хв8
“Швидкий” суп на бульйоні з курячого філе з додаванням вермішелі – це дуже ситно, смачно і абсолютно не жирно. Таке блюдо можна давати найменшим і не побоюватися за...
кольорові манти
1 год 10 хв8
За рецептом Сталіка Ханкішієва виходять манти трьох кольорів (жовтого, зеленого і червоного), в якості натуральних барвників для тіста виступає пюре гарбуза, шпинату і буряковий сік.
капусняк по-польськи
2 год 10 хв4
Публікую рецепт капусняку, який готується в Україні дуже часто. Але цього разу готуватимемо за польським рецептом. Як кажуть, вік живи, вік навчайся. Пропоную Вам скуштувати смачний
холодець з яловичини
15 год 0 хв20
Що може бути смачніше і ситніше ніжного холодцю з такого чудового і корисного м’яса як яловичина? Блюдо виходить настільки смачним, що ви захочете готувати його знову і знову.
яєчня з грибами печерицями
14 хв3
Сніданок з яєчні з печерицями виходить дуже ситним і смачним і приємно урізноманітнює раціон. На це не піде багато часу, а готувати його дуже просто. За бажанням до...
Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом
5 год 0 хв8
Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом – дуже апетитний і неймовірно ситний делікатес. Його можна приготувати з будь-якої печінки, але зі свинячої виходить особливо смачно.
5 год 0 хв8
Для приготування цієї неймовірно смачної страви вам будуть потрібні тільки найпростіші і доступні продукти, але готовий результат перевершить всі ваші очікування. Хоча для приготування
45 хв10
Цей варіант начинки: курка і гриби, мабуть, один з найпопулярніших начинок для тарталеток. Ніжна, смачна і проста в приготуванні начинка просто тане в роті. Приготувати таку оригінальну закуску.
салат з курячою печінкою і апельсинами
30 хв1
Салат з курячої печінки і апельсина відноситься до страв палео-дієти як різновиди здорового харчування. Подають такий салат в теплому вигляді як легке і смачне блюдо для вечері. Курячу...
рецепт чебуреків з лаваша з фаршем на сковороді
50 хв8
Оригінальні хрусткі чебуреки виходять з тонкого лаваша з фаршем. Такий спосіб приготування дозволить швидко отримати готовий продукт, а також підійде тим, хто не любить возитися з тістом.
манти з капустою
1 год 40 хв10
Тут в начинку для мантів додається білокачанна капуста, це додає страві незвичайний смак, але капуста вдало поєднується з м’ясним фаршем. Вироби готуються в пароварці.