Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки
0.0 г.
Жири
10.4 г.
Вуглеводи
47
ккал
3 год 0 хв10
Печінковий торт з свинячої печінки з часником – це універсальна і дуже апетитна закуска. Торт готується шарами з смачних печінкових коржів. А ось з начинкою можна експериментувати!
40 хв6
Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.
30 хв4
Невід’ємною частиною піци є соус з помідорів, проте сирний, якщо його використовувати для прикраси піци, не тільки не зіпсує її смак, але і поліпшить його, зробить її більш...
Картопляна ковбаса з салом
1 год 50 хв8
Для зустрічі дорогих гостей необов’язково купувати дорогі ковбаси, щоб зробити красиву нарізку. Є більш бюджетний варіант, здатний приємно здивувати ваших близьких.
чебуреки за кримським рецептом
1 год 35 хв8
Знамениті кримські рецепти чебуреки легко приготувати на домашній кухні. Використовуйте перевірений рецепт. Порадуйте близьких смачним частуванням з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою.
Манти, запечені в духовці
1 год 45 хв7
Якщо вдома немає спеціальних пристроїв, в яких можна приготувати манти на пару, на допомогу прийде звичайна духовка. Такий спосіб також дозволяє зробити великий обсяг виробів відразу.
Печінковий торт з свинячої печінки в духовці
3 год 0 хв3
Торт з свинячої печінки, приготований в духовці – справжній кулінарний шедевр! Це ідеальне блюдо для святкового столу, але його також можна приготувати і для простого обіду.
2 год 15 хв6
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
хрусткі чебуреки на кефірі
1 год 15 хв12
Порадуйте близьких хрустким частуванням з апетитною м’ясною начинкою. Приготуйте домашні чебуреки на ніжному кефірному тісті. Готову страву подавайте з улюбленими соусами!
1 год 50 хв10
Якщо вам пощастило мати вдома мантоварку, в ній обов’язково потрібно приготувати ніжні, повні соку манти. Приготування тіста і м’ясної начинки з гарбузом не вимагає спеціальних знань, а решта.
відбивні зі свинини на сковороді з цибулею
40 хв4
М’ясо часто готують на подушці з цибулі, щоб воно не пригорало і зберігало свою соковитість. Але тоді воно дуже сильно вбирає смак свіжої цибулі, що подобається далеко не...
рататуй без баклажанів
1 год 45 хв5
Спочатку рататуй був їжею французьких селян з півдня країни. Жінки додавали в нього будь-які овочі, вирощені на своєму городі, а також прянощі, які в достатку росли на місцевих...
свинячий стейк з цибулею на сковороді
1 год 20 хв3
Стейк – справжня їжа для чоловіків. За цим рецептом ви без труднощів приготуєте смачну вечерю для своєї другої половини зі свинини і цибулі. Гарнір може бути будь-яким, на...
3 год 0 хв10
Печінковий торт з свинячої печінки з грибами – це неймовірно вишукана закуска. Свиняча печінка просочена грибною начинкою виходить дуже ніжною і легкою. Втриматися просто неможливо!
2 год 15 хв4
Яскравий за смаком салат для вашого столу – зі свинячого язика і корейської моркви. Частування вийде поживним, а також порадує легкою пікантністю. Подавайте до домашнього столу.
тарталетки з грибами на святковий стіл
1 год 5 хв20
Тарталетки з грибами чудово підійдуть як для святкового столу, так і для теплої сімейної вечері. Ніжний вершково-грибний смак тарталеток прекрасно поєднується, наприклад, зі свіжими овочами.
Салат з курячою печінкою і помідорами
1 год 10 хв4
На святковому столі незмінною популярністю користується печінковий торт, а в цьому рецепті вам пропонується альтернативне блюдо – салат з курячою печінкою і помідорами.
1 год 50 хв8
На батьківщині мантів – на сході – їх готують з прісного тіста, в начинку кладуть жирну баранину і багато цибулі. Блюдо готується на пару. Спробуйте і ви зробити...
45 хв4
Прекрасний ситний сніданок, який дозволить щільно підкріпитися перед фізичною роботою або під час холодів. Яєчню можна подавати як окремо, так і з гарніром, а також заправляти майонезом або.
1 год 20 хв1
Молочний суп можна готувати, використовуючи будь-які гриби. Ідеальним варіантом будуть лісові лисички, однак, якщо їх немає під рукою, то підійдуть навіть печериці.