Ситний курячий суп з вермішеллю та яйцем

курячий суп з вермішеллю та яйцем

Ароматну і ситну першу страву можна приготувати з найдоступніших продуктів, які з легкістю можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Суп з додаванням вермішелі і курячого яйця – це не тільки оригінально, але і дуже смачно.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Почнемо з приготування основи – бульйону. Для цього курячі крильця вимиваємо, кладемо в каструлю відповідного розміру і заливаємо холодною водою. Підсолюємо і варимо близько 10 хвилин після закипання, піну періодично знімаємо шумівкою.
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками або невеликими брусочками.
  • Цибулю і моркву подрібнюємо і обсмажуємо на розпеченій рослинній олії близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
  • У гарячий бульйон засипаємо картоплю та інші пасеровані овочі, готуємо на повільному вогні близько 20-25 хвилин.
  • Після закінчення часу додаємо кілька ложок вермішелі, нарізаний часник, спеції за смаком і кип’ятимо ще 5-7 хвилин.
  • Куряче яйце розбиваємо в глибоку тарілку, додаємо кілька столових ложок бульйону і збиваємо.
  • У каструлю кладемо лавровий лист і починаємо вводити тонким струменем яєчну суміш, постійно помішуючи. Після, продовжуємо підготовку ще 2 хвилини і вимикаємо вогонь. Прикриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 10-15.

Гарячий суп розливаємо по тарілках, посипаємо свіжою зеленню, і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь