Ароматну і ситну першу страву можна приготувати з найдоступніших продуктів, які з легкістю можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Суп з додаванням вермішелі і курячого яйця – це не тільки оригінально, але і дуже смачно.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі крильця 3 шт.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вермішель 3 ст. л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Вода 2.5 л.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль за смаком
- Приправа для супу за смаком
Кроки
- Почнемо з приготування основи – бульйону. Для цього курячі крильця вимиваємо, кладемо в каструлю відповідного розміру і заливаємо холодною водою. Підсолюємо і варимо близько 10 хвилин після закипання, піну періодично знімаємо шумівкою.
- Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками або невеликими брусочками.
- Цибулю і моркву подрібнюємо і обсмажуємо на розпеченій рослинній олії близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
- У гарячий бульйон засипаємо картоплю та інші пасеровані овочі, готуємо на повільному вогні близько 20-25 хвилин.
- Після закінчення часу додаємо кілька ложок вермішелі, нарізаний часник, спеції за смаком і кип’ятимо ще 5-7 хвилин.
- Куряче яйце розбиваємо в глибоку тарілку, додаємо кілька столових ложок бульйону і збиваємо.
- У каструлю кладемо лавровий лист і починаємо вводити тонким струменем яєчну суміш, постійно помішуючи. Після, продовжуємо підготовку ще 2 хвилини і вимикаємо вогонь. Прикриваємо кришкою і даємо настоятися хвилин 10-15.
Гарячий суп розливаємо по тарілках, посипаємо свіжою зеленню, і подаємо до столу.
Приємного апетиту!