Інгредієнти: Молочні продукти
Молочний суп з вермішеллю. Сьогодні ми зваримо суп. Суп не простий, а молочний. Рецепт легкий.
Як приготувати ситний сирний суп з індичкою рецепт. Це простий, швидкий і смачний супчик. Готувати близько 30 хвилин. У мене вийшло близько 3х літрів супу, можна робити більш...
Пам’ятаєте торт “Молочна дівчинка”? Такий вершковий, ніжний і соковитий. Напередодні Нового року я вирішила додумати для вас шоколадну версію цього торта і назвати його… тадааам!
Цей неймовірно ніжний пиріг дуже нагадує чізкейк. Але по суті ним не є – ніякого сиру в складі немає і в помині. Начинка готується на основі жирної сметани...
Цей торт просто незрівнянний. Поєднання макових коржів і вершкового кавового крему – це щось. Коли я його їм, одночасно згадую тірамісу і мамин маковий бісквіт.
Я довгий час незаслужено обходила стороною горбушу. Але це просто відмінна недорога Риба, і тому я починаю невелику серію рецептів з нею. Першими в низці стануть ці чудові...
Це двошарове желе в міру солодке і дуже смачне. Чимось схоже на панна-котту, але з характерною приємною кислинкою йогурту. Головне завдання при приготуванні цього десерту –
Кожен раз, коли мене запитують про улюблену сирну запіканку, я згадую її у блозі є ще кілька відмінних рецептів, але цей – досконалий Думаю, великий внесок в текстуру...
Фрикадельки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, який можна готувати відразу разом з основною стравою. Є покроковий рецепт з фото дуже смачних і апетитних фрикадельок з гречкою і томатною.
Фрикадельки можна запекти з підливою і картоплею. Так для ситного обіду або вечері можна відразу приготувати основне блюдо і гарнір. При цьому плюс рецепта в тому, що всі...
Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Смачні і ароматні посмажені котлети – улюблене м’ясне блюдо для багатьох, яка відмінно поєднується з багатьма гарнірами, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно смажити.
Сир дуже корисний для дітей і дорослих молочний продукт, який можна самостійно зробити в домашніх умовах з кислого молока (кислого молока), головне-знати послідовність його приготування, а також скільки.