Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки
0.1 г.
Жири
6.9 г.
Вуглеводи
32
ккал
2 год 0 хв4
Класичний борщ з буряком у мультиварці Редмонд готується дуже просто, і смак не відрізнятиметься від традиційних варіантів. Інгредієнти для борщу беремо класичні: м’
Рибний суп з філе минтаю
50 хв2
Рибний суп з філе мінтаю – максимально проста перша страва. Багато хто не любить рибні супи за наявність кісточок, але це не стосується цього рецепту. Запашний суп полюбиться...
Рибний суп із консервованої скумбрії в олії
40 хв3
Рибний суп з консервованої скумбрії в олії – ну що може бути простіше? Рецепт настільки легкий, що з ним упорається навіть дитина. Цей суп зі мною зі студентських...
1 год 15 хв4
Гарбузовий суп з куркою виходить надзвичайно апетитним. Хрумка курочка і сухарики чудово доповнюють найніжнішу кремову текстуру яскравого осіннього супу. Ароматне частування можна подати
50 хв6
Щоразу при поході в магазин важко проходила повз овочевий відділ. Дуже хотілося купити яскравий осінній гарбуз, але рецептів із цим овочом я не знала. Тепер готую гарбузовий пиріг...
35 хв4
Азіатські страви хороші тим, що більшість із них не потребують тривалої термообробки. Звичайно ж, насамперед це стосується закусок. Так, приготування ароматного овочевого салату по-азіатськи
курячі крильця з рисом у духовці
25 хв8
Приготувати вечерю для великої родини — справа непроста та довга. Але я запікаю курячі крильця з рисом у духовці — страва, яку завжди виручає! На приготування витрачаю рівно...
50 хв6
Субпродукти – це моя стихія. Люблю смак печінкового паштету та курячих сердець у клярі. Продавщиці на ринку дивуються, чому всі порядні жінки стоять у черзі за стегнами та...
60 хв5
Класичний гороховий суп заведено готувати з копченостями. Тоді він набуває дуже насичений аромат та смак. Якщо ж ви хочете побалувати себе легшою версією цієї першої страви, рекомендуємо зварити.
1 год 40 хв5
Після того, як ви випробуваєте цей рецепт, вам не захочеться більше купувати консервовану кільку. Адже рибка в томатному соусі, приготовлена ​​в домашніх умовах, виходить у рази смачнішою.
Човлент із яловичиною по-закарпатськи
40 хв2
Човлент — традиційна єврейська страва, яку було прийнято готувати на шабат. Як відомо, Тора наказує заборону роботи в сьомий день тижня в іудаїзмі. Тому раніше по суботах євреї...
60 хв5
Час сьогодні — справжня розкіш. Дедалі менше годин хочеться проводити біля каструль, дедалі більше — з рідними, на природі чи за улюбленою справою. Пам’ятаю, як батьки вбивали чи.
1 год 10 хв6
Чарівниця Ольга Матвій порадувала фанатів своїм новим рецептом. Нещодавно кулінарний блогер розповіла, як приготувати лінивий плов із куркою. Жодного казана і навіть плити!
Салат «Шуба» без оселедця
40 хв5
Напевно, складно знайти людину з пострадянського простору, яка не пробувала знаменитого «Оселедця під шубою». Хтось вважає її обов’язковою стравою на всіх святах, а хтось цей салат на дух.
Капуста з фаршем та овочами
35 хв4
Капуста з фаршем – одне з улюблених поєднань у нашій кухні. Чого тільки варті традиційні голубці, безліч запіканок, різні варіанти пирогів та пиріжків! Разом ці інгредієнти утворюють смачні,.
запіканка з кабачків з рибою
50 хв6
Харчуватися правильно – це не означає несмачно. Адже можна приготувати дуже корисну їжу, яка буде дуже смачною! До того ж витрачатися на неї особливо сильно потреби немає. Можна...
45 хв2
Приготування борщу не завжди займає кілька годин. Ви можете сильно заощадити свій час, не витрачаючи його кожен раз на очищення і нарізку всіх овочів. Заправка для борщу прийде...
борщ із вишнею
2 год 20 хв10
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
оладки з кабачків і моркви
60 хв4
Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви і ріпчастої цибулі. У літній сезон – це саме ходове блюдо, інгредієнти для якого завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не.
Салат з помідорів з цибулею, перцем і морквою на зиму
1 год 30 хв2
Салат з помідорів, болгарського перцю, цибулі та моркви відноситься до варіантів осінньої заготівлі овочів. Згідно класичними рецептами нарізка овочів гаситься в каструлі або обсмажується