Рибний суп із консервованої скумбрії в олії

Рибний суп із консервованої скумбрії в олії

Рибний суп з консервованої скумбрії в олії – ну що може бути простіше? Рецепт настільки легкий, що з ним упорається навіть дитина. Цей суп зі мною зі студентських часів. Смачно, ситно та бюджетно. Думаю, що ви також оціните цей рецепт. Обов’язково приготуйте!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Візьміть продукти згідно з рецептурою. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа.
  • Картоплю поріжте досить крупно.
  • Морквину нарубати товстими кружечками. З цибулини зніміть лушпиння і наріжте довільно.
  • У товстостінну каструлю налийте гарячу воду і закиньте овочі. Додайте горошини перцю, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування коренеплодів.
  • Коли овочі практично будуть зварені, відкрийте банку консервованої скумбрії і дістаньте рибу. Потім перекладіть її в каструлю. Маринад злийте, він нам не потрібен.
  • Варіть суп ще хвилин 10. Спробуйте, якщо буде потрібно, відрегулюйте за смаком спеціями.

Ароматний рибний супчик розлийте по тарілках. Кличте домашніх і подавайте апетитне частування! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь