Суп зі скумбрії в томатному соусі

Суп зі скумбрії в томатному соусі – дивовижна перша страва. Яскравий і насичений суп сподобається всім любителям рибних страв. Ну і, звичайно, найголовніше, для приготування супу не потрібно довго стояти біля плити. Все до неподобства легко!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Дістаньте банку консервів . Вибирайте перевірені якісні консерви.
  • Рибу перекладіть у ємність для варіння супу. Чайник закип’ятіть заздалегідь. Окропом залийте вміст каструлі, злегка підсоліть і розмістіть на плиті.
  • Рис промийте до прозорості води.
  • Промиту крупу відваріть в окремій каструлі.
  • Коренеплоди помийте щіткою і очистіть від шкірки за допомогою ножа або овочечистки. Картоплю поріжте соломкою і закиньте в бульйон.
  • Морквину натріть на тертці. З цибулини зніміть лушпиння і дрібненько наріжте. Овочі пасеруйте на олії до м’якості та додайте томатну пасту. Добре розмішайте і прогрійте.
  • Зварений рис промийте. Зажарку і рис складіть у каструлю. Приправте хмелі-сунелі. Кропну зелень обдайте водою. Гілочки подрібніть ножем. Подрібнений кріп перекладіть у суп.
  • Готуйте ще 5 хвилин і відключіть плиту. Спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте на смак спеціями.

Яскравий рибний суп розлийте по тарілках. Кличте домашніх і подавайте апетитне частування! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь