Рецепти страв з болгарським перцем
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки0.0 г.
Жири5.3 г.
Вуглеводи27
ккалСалат з баклажанів, болгарського перцю і помідорів нагадує про літо своїми соковитими фарбами. Якщо є баклажани, ви без труднощів нагодуйте сімейство. Закуска виходить ситною і красивою.
Смачний і апетитний суп з фрикадельками люблять і дорослі, і діти. Його можна подавати до обіду разом з хлібом, приготуйте блюдо з фрикадельками з м’яса індички. Так ви...
Легкий корисний салат, який можна готувати хоч кожен день. Робиться дуже швидко, і користь організму несе. Тунець можна використовувати як в олії, так і у власному соку –...
Смачне збалансоване блюдо для ситного обіду або легкої вечері. Овочеве рагу з куркою готується дуже просто і зручно тим, що овочі і м’ясо тушкуються в одній ємності.
У салатниці змішується нарізане варене куряче філе, селера, болгарський перець, помідори, замочену в окропі ріпчасту цибулю і яблуко. Далі туди додається сіль, все заправляється майонезом
Велика кількість овочів, фантастичний смак і сильний хруст! Це все про туршу, приготовану за болгарським рецептом. У міру гостра овочева закуска радує око. Адже на столі вона виглядає...
У цьому рецепті використовується телятина, завдяки якій виходить наваристий і дуже смачний суп. Також знадобиться цибуля, морква, солодкий перець і помідори. Для того, щоб приготувати
Аджика з помідорів без варіння – це пікантний соус, який додасть яскравості і смаку будь-якому гарячому блюду. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом аджики з помідорів, який не...
Овочеве рагу – блюдо перш за все дієтичне, цілком підходить для вегетаріанського меню і тим, хто дотримується посту. Овочі тушкуються на невеликому вогні, тому виходять смачними і не.
Сьогодні представляємо вашій увазі традиційне болгарське блюдо під вельми незвичайною назвою «свиняча каварма». І головна принадність в тому, що ви можете її їсти як в теплому, так і.
Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
Легкий за смаком і способом приготування варіант святкових канапе – з овочів. Таке частування підійде для вегетаріанського і веганського меню. Використовуйте ідею для свого столу.
Рататуй з сиром – ще одна варіація цієї смачної та легкої овочевої страви з півдня Франції, а соковита сирна скоринка надає їй додаткового аромату та смаку. Якщо вам...
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
Спочатку рататуй був їжею французьких селян з півдня країни. Жінки додавали в нього будь-які овочі, вирощені на своєму городі, а також прянощі, які в достатку росли на місцевих...
Такий ніжний, легкий салатик цілком може замінити вечерю прекрасній половині людства. Або ж ним можна розбавити ситний святковий стіл з калорійними стравами. Ті гості, які стежать за фігурою.
Соковитий і яскравий салат зі свинячого язика виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.
Правильно відварений яловичий язик, м’який і не гумовий – відмінна основа для салатів. У цьому рецепті готуємо салат з болгарським перцем. Доповнимо смак свіжим огірком.
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...