Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки
0.0 г.
Жири
5.3 г.
Вуглеводи
27
ккал
60 хв4
Салат з баклажанів, болгарського перцю і помідорів нагадує про літо своїми соковитими фарбами. Якщо є баклажани, ви без труднощів нагодуйте сімейство. Закуска виходить ситною і красивою.
суп з фрикадельками з індички
45 хв4
Смачний і апетитний суп з фрикадельками люблять і дорослі, і діти. Його можна подавати до обіду разом з хлібом, приготуйте блюдо з фрикадельками з м’яса індички. Так ви...
30 хв4
Легкий корисний салат, який можна готувати хоч кожен день. Робиться дуже швидко, і користь організму несе. Тунець можна використовувати як в олії, так і у власному соку –...
1 год 50 хв5
Смачне збалансоване блюдо для ситного обіду або легкої вечері. Овочеве рагу з куркою готується дуже просто і зручно тим, що овочі і м’ясо тушкуються в одній ємності.
60 хв3
У салатниці змішується нарізане варене куряче філе, селера, болгарський перець, помідори, замочену в окропі ріпчасту цибулю і яблуко. Далі туди додається сіль, все заправляється майонезом
20 хв4
Велика кількість овочів, фантастичний смак і сильний хруст! Це все про туршу, приготовану за болгарським рецептом. У міру гостра овочева закуска радує око. Адже на столі вона виглядає...
2 год 40 хв8
У цьому рецепті використовується телятина, завдяки якій виходить наваристий і дуже смачний суп. Також знадобиться цибуля, морква, солодкий перець і помідори. Для того, щоб приготувати
55 хв1
Аджика з помідорів без варіння – це пікантний соус, який додасть яскравості і смаку будь-якому гарячому блюду. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом аджики з помідорів, який не...
1 год 30 хв4
Овочеве рагу – блюдо перш за все дієтичне, цілком підходить для вегетаріанського меню і тим, хто дотримується посту. Овочі тушкуються на невеликому вогні, тому виходять смачними і не.
50 хв3
Сьогодні представляємо вашій увазі традиційне болгарське блюдо під вельми незвичайною назвою «свиняча каварма». І головна принадність в тому, що ви можете її їсти як в теплому, так і.
овочеве рагу з м'ясом і картоплею в духовці
2 год 0 хв4
Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
курячий суп з часниковими галушками
50 хв10
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
15 хв8
Легкий за смаком і способом приготування варіант святкових канапе – з овочів. Таке частування підійде для вегетаріанського і веганського меню. Використовуйте ідею для свого столу.
рататуй з сиром
1 год 40 хв5
Рататуй з сиром – ще одна варіація цієї смачної та легкої овочевої страви з півдня Франції, а соковита сирна скоринка надає їй додаткового аромату та смаку. Якщо вам...
рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею
50 хв6
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
рататуй без баклажанів
1 год 45 хв5
Спочатку рататуй був їжею французьких селян з півдня країни. Жінки додавали в нього будь-які овочі, вирощені на своєму городі, а також прянощі, які в достатку росли на місцевих...
35 хв6
Такий ніжний, легкий салатик цілком може замінити вечерю прекрасній половині людства. Або ж ним можна розбавити ситний святковий стіл з калорійними стравами. Ті гості, які стежать за фігурою.
Салат з свинячим язиком і болгарським перцем
2 год 10 хв4
Соковитий і яскравий салат зі свинячого язика виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.
2 год 45 хв4
Правильно відварений яловичий язик, м’який і не гумовий – відмінна основа для салатів. У цьому рецепті готуємо салат з болгарським перцем. Доповнимо смак свіжим огірком.
рататуй з баклажанами і кабачками
1 год 30 хв5
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...